Search

Suntem pasionați de decor și design interior!

Wallz a început ca ideea a doi oameni ce iubesc lucrurile simple și utile, dar nu în ultimul rând frumoase. Pentru că ne place să înfrumusețăm spațiile și suntem de părere că detaliile fac diferența, am ales să ne canalizăm energia în crearea de frumos și să ne împărtășim pasiunea cu oameni la fel ca noi.

Apreciem importanța detaliilor în spațiile de locuit, dar și în cele comerciale, fie ele restaurante, magazine, birouri sau hoteluri. Pentru că detaliile scriu povești despre oameni, despre locuri și despre stări de spirit, te invităm să scriem împreună și povestea spațiului tău.

Arta murală a fost și va fi mereu un subiect de conversație, iar prin propunerile noastre de postere dorim să începem dialogul. Încercăm să satisfacem toate gusturile și înclinațiile artistice, așadar posterele noastre acoperă o gamă variată de categorii.

Am ales să punem calitatea pe primul plan și alegem pe sprânceană arta grafică din întreaga lume. Imprimăm pe hârtie de calitate superioară la rezoluție înaltă, ținând cont de fidelitatea culorilor și a contrastului. Și pentru că, așa cum spuneam, ne plac lucrurile simple, am ales să oferim și opțiunea de înrămare a posterelor alese – astfel, de la noi, posterele dorite pleacă gata de pus pe perete.

Pentru orice detalii vă stăm la dispoziție cu tot dragul și sperăm să devenim prieteni, iubitori de frumos.

Spor la cumpărături!

Despre Noi - Wallz

Spațiul tău, timpul tău

Când inspirația te lovește, ești nerăbdător să pui viziunea în practică. Te ajutăm să reușești.
1.

Alege modelul

În fiecare săptămână revizuim modelele noastre de postere, astfel încât să satisfacem și cele mai exigente gusturi. Alege modelele care se potrivesc cu spațiul tău.
2.

Dimensiuni variate

Pentru că nici oamenii nu poartă aceeași marime, nici pereții nu sunt toți la fel. Orice model de poster Wallz poate fi comandat în trei dimensiuni, la alegere: 30 x 40 cm, 40 x 50 cm sau 50 x 70 cm.
3.

Gata înrămate

Nu ai timp să găsești rama potrivită pentru posterul tău? Încercăm să îți facem viața mai ușoară și odată selectat modelul de poster dorit, poți selecta și rama pentru el. Ne vom asigura ca îl vei primi gata de agățat pe perete.
4.

Livrare în siguranță

De îndată ce ești mulțumit de produsele aflate în coș, te rugăm să introduci datele tale de contact unde dorești să se facă livrarea. Colaborăm cu majoritatea firmelor de curierat din tară, iar produsele vor ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil.
5.

Plata securizată

Punem accentul pe încredere, așadar plata cu cardul pe site se face în deplină siguranță, iar toate datele tale bancare personale sunt criptate.
6.

Apreciem feedback

Dorim sa te știm mulțumit. Așteptăm o poza cu spațiul tău decorat de la Wallz și cateva cuvinte despre experiența ta cu noi, pe Instagram @Wallzro si pe Facebook @Wallzro

Povești în cifre de la clienți multumiți

Comenzi onorate

Postere vândute

Pereți decorați

Recenzii frumoase

“De două luni mă tot uitam la un perete gol și știam ca are nevoie de un pic de personalitate ca să îmi creeze ambianța pe care o doream. La Wallz am găsit un set minimalist de printuri, care s-au potrivit la fix. De fiecare dată când intru în cameră sunt încântată, pentru că mă reprezintă. Cei de la Wallz au fost super amabili când am discutat pe facebook și au avut recomandările perfecte pentru ce aveam nevoie.” Ana București

Întrebări frecvente

Care sunt modalitățile de plată?

Pe site-ul wallz.ro puteți plăti comanda prin 3 modalități de plată:

– Online cu card bancar (Visa/Maestro/Mastercard).

Dacă ați ales metoda de plată ” Online prin card bancar „ este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți Netopia Mobilpay.

Sunt acceptate plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

Plata se efectuaează prin intermediul sistemului „3-D Secure” – sistem antifraudă dezvoltat de Visa și MasterCard, care permite creșterea securității tranzacțiilor online, prin solicitarea unei parole la fiecare plată online.

Pentru plățile prin card bancar site-ul wallz.ro nu percepe comisioane!

– Plata ramburs

Poți alege să plătești contravaloarea comenzii tale direct curierului atunci când îți livrează comanda.

– Plata prin transfer bancar

În acest caz procesarea comenzii se va face numai după ce avem confirmarea plății. Noi iți vom trimite factura proforma pe email, iar după ce ai achitat-o ne poți trimite tot pe email dovada plății.

Pentru orice detalii legate de modalitatea de a achita comanda pe wallz.ro ne poți contacta pe email la adresa contact@wallz.ro.

Cum și unde livrăm?

Livrarea posterelor Wallz se face în orice oraș din România, prin curier rapid, direct la adresa ta.  De aceea, în momentul plasării comenzii este foarte important să verifici toate datele introduse, inclusiv adresa de livrare.

În cât timp primesc produsele?

În general, art print-urile și posterele sunt procesate în 3 zile lucrătoare, iar livrarea poate dura încă 1-2 zile.

Produsele noastre se realizează la cerere, adică numai după plasarea și confirmarea comenzii.

Cum sunt ambalate posterele pentru livrare?

Avem grijă ca fiecare poster să fie livrat într-un ambalaj pentru a fi protejat în timpul transportului.

Posterele vor fi livrate în cutii din carton de dimensiunea ramei alese, sau în cazul în care ați optat pentru un poster fară ramă, acesta va fi livrat intr-un tub din carton.

Site-ul este securizat?

Website-ul wallz.ro deține certificatul SSL (Secure Sockets Layer) care garantează criptarea informațiilor și navigarea în siguranță.

Back to Top